Läger på Lysestrand!

Sommarens läger:

2019
lysestrand2019-Banner

En ensam detektivbyrå står avsides och tom sedan de tidigare detektiverna spårlöst försvunnit. En mystisk skepnad stryker runt i omgivningarna och oråd ligger i luften. Vart har detektiverna tagit vägen? Vad är det för skepnad? Och vem ska ta hand om byrån?

Allmän lägerinformation

Läger för Utmanare är till för dig mellan 15 och 19 år. För dig mellan 13 och 15 år finns vårt Äventyrsläger. Under lägret bor patrullerna utomhus och bygger sitt eget vindskydd, spis, bord och allt man kan behöva för ett bekvämt lägerboende. Veckan fylls av sol, bad och havsaktiviteter såväl som hajker (ibland har vi klättring), kajak- eller kanotpaddling, snorkling och allmänt häng med våra patrullkompisar.

Tyngdpunkten ligger under lägren på att patrullen som grupp ska hjälpas åt och ta hand om varandra. Till Lysestrand är alla välkomna! Oavsett bakgrund, funktionsförutsättningar (handikapp) eller scouterfarenhet.

Du kan komma själv eller ta med dig kompisar. Men varje deltagare måste skicka in en egen anmälan, det går inte att anmäla sig som grupp.

Möjlighet till rabatt!

Ska du på ett regions- eller distriktsläger i sommar? Kommer du upp med tre eller fler kompisar från din patrull? Lyckas du övertala din ledare att vara ledare också på Lysestrand i sommar? Då har du möjlighet till rabatt upp till totalt 300 kronor!

 

Du fyller i detta längst ner i din LÄGERANMÄLAN

Känner du någon som vill vara funktionär?
Be den personen anmäla sig här i så fall: FUNKTIONÄRSANMÄLAN (Dräng och Piga)

 

Samtidigt med anmälan betalas lägeravgiften in till bankgiro 683-3743. Märk inbetalningen med deltagarens namn.

Välkommen med din anmälan till sommaren 2019!

Tid 29 juni – 7 juli 2019
Ålder Utmanare 16-19 år
Ålder Äventyrare 13-15 år
Pris 1300 kr
Sista anmälningsdatum 1 maj 2019 (efter det i mån av plats