Vad roligt att du vill komma upp till Lysestrand sommaren 2022! Innan du anmäler dig kan du läsa mer information om hur det är att vara funktionär på Lysestrand här. Vi planerar att hålla igång verksamheten så gott vi kan utifrån rådande situation under sommaren 2022, och följer alltid Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Information om Lysestrands verksamhet och Corona kan du läsa här. 

Vi har hört att vissa haft problem med anmälningarna. Om du fyllt i formuläret och klickat skicka utan att du får ett bekräftelsemeddelande efter du klickat så har anmälan inte skickats. Då har du förmodligen glömt fylla i ett obligatoriskt fält. Någonstans i formuläret. Vi ber om ursäkt för detta!

Här anmäler du dig som Dräng eller Piga till Lysestrand. OBSERVERA att du måste vara anmäld och fått en bekräftelse att du kan få komma som DoP innan du kommer upp till Lysestrand. De dagarna du anmäler dig till förväntas du vara på Lysestrand mellan 9.00 och 18.00. Om du har långt att resa bör ankomsten planeras till kvällen före dagen du anmält dig till och på samma sätt bör avresa planeras till morgonen efter dagen du anmält som din sista. Har du några frågor kring anmälan eller att vara DoP, kontakta DoP Rådet dop[at]lysestrand[dot]se Du kan även anmäla dig direkt till Anläggningschefen (AC) när det är pågående verksamhet på Lysestrand. Har du någon matallergi eller matintollerans tänk på att fylla i det formuläret också.
  • Ange mellan vilka datum du vill vara DoP.
    Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ